A-kasser

Der er i 2015 26 statsanerkendte a-kasser i Danmark. Herunder får du et lille udpluk af dem. Hvis du vil vide mere om disse eller andre a-kasser, så gå på internettet og læs om hvad de kan tilbyde dig, så du kan finde den a-kasse der passer dig bedst.

ASE er en tværfaglig a-kasse der er åben for alle. Det er en af de billigste a-kasser. Hos ASE kan du tilkøbe juridisk bistand hvis du gerne vil være sikret advokathjælp uden at være medlem af en fagforening.

Business Danmark er åben for alle, men har specielt fokus på, og ekspertise indenfor salg, rådgivning og marketing. Business Danmark har også en fagforening.

CA A-kasse er åben for alle, men har som primær målgruppe højtuddannede i erhvervslivet. De er specialister indenfor salg, marketing og økonomi. CA har også en fagforening.

Det Faglige Hus er en tværfaglig a-kasse der er åben for alle, både lønmodtagere og selvstændige. Det Faglige Hus har ligeledes en fagforening.

Frie Funktionærer er en tværfaglig a-kasse der er åben for alle, de startede som en a-kasse for funktionærer og har stadig stor ekspertise på dette område. Frie Funktionærer er en fagforening der også har en a-kasse, og er tillige en af de billigste a-kasser i Danmark.

Lederne henvender sig til selvstændige og lønmodtagere i lederstillinger eller særligt betroede erhverv. Lederne er både en fagorganisation og a-kasse. Lederne er mellem de billigste a-kasser.

Magistrenes A-kasse er rettet mod akademikere. De er specialister inden for områderne humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, it, kommunikation, sundhed, psykologi og pædagogik. Hos Magistrene kan du også blive medlem af fagforeningen.