Tillid og Online Forretning

Tillid og Online Forretning

TTEnhver succesrig online forretning, tjen hurtige penge, uanset hvilken platform den bruger, har et fælles aspekt og det er evnen til at vinde de besøgendes tillid. Når nogen virkelig tror på hvad du siger, er mulighederne uendelige. Hvis du ønsker at få envejs backlinks og du har en hjemmeside der er troværdig, så vil det normalt give et langt bedre afkast at bede om dem, end hvis at bede om et backlink på en tvivlsom hjemmeside eller blog. Ligeledes, hvis du støtter en anden hjemmeside gennem et affiliate program, så vil dine bestræbelser på at tjene penge online, have meget større succes end andre hjemmesider, der ikke har samme troværdighed. Du må selvfølgelig først få en forståelse af online markedsførelse, men markedsførelsen er ti gange lettere, når du har en hjemmeside der har de besøgendes tillid. Nu er det jo meget nemt at sige, men hvordan laver man en tillidsvækkende hjemmeside og hvordan kan du virkelig få opbakning fra de besøgende og få andre webmastere/bloggere indenfor din niche til at sige at denne hjemmeside er værd at besøge. Der er nogle få ting du skal gøre og et par ting du skal undgå at gøre for at have en troværdig hjemmeside.

Tillid og Online Forretning

Først vil jeg gerne gennemgå nogle af de ting du skal gøre for at opbygge din troværdighed. ”Indhold er kongen”, og enhver internet marketingmedarbejder ved, at uden fremragende unikt nyt indhold, vil en hjemmeside eller blog mislykkes. Der er et par måder at få indhold til din hjemmeside eller blog, bedst er selvfølgelig at skrive det selv. Ved at drive en succesfuld internet blog, har jeg haft utallige henvendelser fra webmasters, der spørger hvordan kan du skrive så mange artikler og holde dem unikke og friske. Den største ting der har hjulpet mig, er kollegium engelsk 1000 og jeg anbefaler det til alle der ønsker at have en chance for at drive en online forretning. Den anden ting der virkelig hjælper med at skrive artikler, er praksis og indsamling af oplysninger, begge noget du bør gøre for hver eneste artikel. For de der ønsker at have en nemmere tilgang, besøg V7N Webmaster Forum som du kan finde ved at foretage en Google søgning, og i deres markedsplads vil du finde masser af forfattere, der leder efter arbejde. Normalt er disse forfattere forholdsvis billige, i gennemsnit tager de 35 kr. per artikel, så hvis du virkelig ikke ønsker at skrive dine egne artikler, så placer et jobtilbud på markedspladsen hos V7N.

Den anden måde at vinde dine besøgende eller læseres tillid, er at være helt ærlig, hvilket sommetider er utroligt svært og lejlighedsvis koste dig muligheder, som ville give meget gode penge. Jeg er blevet kontaktet mange gange af webmasters, der driver svindel og de tilbød mig en god del penge for at promovere deres svindel på mine blogs. Grunden til at jeg afslog er, at når du bedrager nogen, er denne person væk for altid, og vil højst sandsynligt sprede deres forargelse, hvilket fører til en kædereaktion og sammenbrud af din blog, så lad være med at bedrage dine besøgende. Det er også vigtigt at undersøge det du siger, dobbelttjekke rigtigheden af de udsagn du giver og sørge for, at hvis du giver en redegørelse og efterfølgende finder ud af at den er falsk, fjerne den fra din blog og lade dine besøgende vide at det du sagde var falsk og at du er ked af det.

Nogle få ting du skal holde dig fra, er at placere din hjemmeside på hvad Google kalder de ”dårlige steder” online. Disse er link farms (hjemmesider med det ene formål at puste links op), overbefolkede hjemmesider, FFA hjemmesider, hjemmesider langt fra din niche, og enhver hjemmeside der så meget som ligner svindel. Hvis du ikke er sikker, så søg på anmeldelser + hjemmesidens URL for at finde eventuelle klager folk har haft. Hold dig til disse tips og spar dig selv en masse problemer, og husk at ingenting sker natten over online, så opbyg din web tilstedeværelse langsomt og tag dig tid når du opbygger backlinks, til at sørge for at de lander på de mest relevante, højeste PR, og højest rangerende hjemmesider som muligt.
Mit navn er Kris Beus webmaster af Paid Surveys og blogger af Internet Business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *