Hør millioner af hits på din mobil

Hør millioner af hits på din mobil

Har du en god mobiltelefoni dækning, og har du en streaming app til musik på din mobil, kan du meget nemt få adgang til millioner af hits døgnet rundt direkte via telefonen.

Da iPod’en kom på markedet, kunne den love 1000 sange i din lomme. Men nu om dage snakker vi millioner af numre, som du kan høre via din mobil, fordi vi har fået noget så smart som streaming. Så vi skal sætte pris på, at tiden har udviklet sig, som den har, og at vi i dag nu ikke bare skal nøjes med 1000 musiknumre i vores lomme, men stort set alle numre i hele verden.

Vælg det rette mobilabonnement

Hvis du gerne vil vælge et godt mobilabonnement, så du kan komme godt i gang med at høre musik på din mobil, kan du med fordel vælge et abonnement, der kører på Yousee netværk.

Yousee er det tidligere TDC, og deres dækning i Danmark er utrolig god. Dermed skal du ikke være bange for, at du skal kæmpe med en dårlig dækning eller en ringe hastighed på dit mobile internet.

Få musik med i dit abonnement

Hvis du er smart, sørger du for at vælge dig et mobilabonnement, hvor du har adgang til en streamingtjeneste i dit abonnement. Du kan selvfølgelig også gøre brug af den gratis version af Spotify, hvis du ikke har lyst til at betale for din musik, men ved at få en tjeneste med i dit abonnement, kan du nyde godt af premium features uden at betale ekstra for det.

Der er mange abonnementer i Danmark, der kan give dig adgang til musikstreaming uden problemer. Derfor bør du også tænke dig godt om, inden du vælger at tilmelde dig et bestemt abonnement. Det skal jo gerne være det helt rette til dine behov.

Hent dine playlister ned til offline brug

Der er mange af de musikstreamingtjenester, der lader dig hente dine musik ned til offline brug. På den måde ligger numrene lokalt på din enhed, og du skal dermed ikke bruge hverken WiFi eller mobildata på at høre musik.

Det kan bl.a. være smart at gøre, hvis du ikke har meget data i dit abonnement, og du derfor ikke vil bruge den del, du har, på at streame musik. Det kan også være et godt valg, hvis du skal til udlandet, og du gerne vil have en playliste med på turen eller bare til at have noget godt at lytte til på flyet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.