Alternativer til musik du kan høre på din mobil

Alternativer til musik du kan høre på din mobil

Savner du nogle gange at have noget andet at lytte til end bare endnu mere musik? I så fald kan det være godt for dig at læse med her, hvor vi kommer med nogle gode bud på, hvad du ellers kan lytte til på din mobil, når du ikke lige orker at sætte endnu et nummer på i din Spotify app.

Det er bare ikke altid, at man lige er i humør til at lytte til musik, og så er det jo bare dejligt, at du har et par alternativer, som du kan gøre brug af.

Find de bedste mørklægningsgardiner.

Podcast

For det første kan du jo vælge at kaste dig over at lytte til podcasts. Der er efterhånden blevet produceret tusindvis af podcasts, bare herhjemme i Danmark, og tæller du udlandet med også, er der ingen grænser for underholdning og spændende talks, du kan finde på podcast.

Det er gratis at komme i gang med at lytte til podcast, og du har sikkert allerede en app på din mobil, hvor du har mulighed for at tilgå podcasts. Så er det bare med at finde nogle podcasts, du finder interessant, og som du gerne vil lytte til.

Lydbøger

Du kan også vælge at kaste dig over lydbøger, som rigtig mange andre danskere også har gjort. Her kan du også finde dig en app på din mobil, hvor du kan have alle dine lydbøger samlet et og samme sted.

Det koster som regel et mindre abonnement hver måned at komme i gang med at lytte til lydbøger, men det er ofte alle pengene værd, da du for omkring 100 kroner om måneden kan komme i gang med at lytte til tusindvis af forskellige titler. Det er en god måde at komme i gang med at læse flere bøger.

Radio

Sidst, men ikke mindst, er der jo også mulighed for at skifte over til at høre radio. Her kan du jo bare finde dig en kanal, der passer til dit humør, hvad enten du så er i humør til at høre musik, taleradio eller lidt af begge dele.

Ved at høre radio skal du heller ikke selv vælge musikken, så du slipper for at være i tvivl om, hvilken kunstner du nu skal høre, som du sikkert tit kender det fra fx Spotify. Med radio er der nogen, der styrer det for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.