3 musikstreamingtjenester til din mobil

3 musikstreamingtjenester til din mobil

Vil du gerne nemt i gang med at streame musik på din mobil, kan vi her komme med et par anbefalinger af tjenester, som du kan gøre brug af. Det er meget nemt at komme i gang med at lytte til musik på din mobil, og du kan være i gang i løbet af få minutter, når du først har fået din smartphone. Vær opmærksom på at det kan bruge en del data at lytte til musik på din mobil, så det kan være en god idé at vælge et mobilabonnement med rigelig data, når du gerne vil lytte til musik.

Youtube og Youtube Music

Vil du gerne nemt og hurtigt i gang med at høre musik, kan det være en oplagt mulighed for dig at gøre brug af Youtube eller Youtube Music, som begge er rigtig gode apps til at lytte til musik. Youtube er gratis at bruge, men i Youtube Music findes der er en premium version, som du kan opgradere til, hvis du gerne vil have mulighed for at lytte uden reklamer eller med slukket skærm på din mobil. Lær meget mere om det ved at klikke dig ind på Youtube i dag.

Spotify

Den mest populære app til at streame musik i Danmark i dag er uden tvivl Spotify. Her kan du nemt komme i gang med at lytte gratis. Du kan også her vælge at opgradere til en premium version, hvis du gerne vil have adgang til mange flere funktioner samt at slippe for reklamer, som der er i gratis versionen. Det koster ikke særlig meget om måneden, og det er penge givet godt ud, da du får adgang til millioner af album og hits, som du kan lytte til, lige så meget du overhovedet orker. Det er nok den bedste musik app på markedet lige nu.

TIDAL

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge en anden streamingtjeneste i form af TIDAL, som også kan være et kig værd. Det har før været sådan, at TIDAL har fulgt med hos nogle teleselskaber som en del af dit abonnement. Det kan stadig være, at du kan finde adgang til appen på denne måde. TIDAL koster penge at bruge, men den minder meget om Spotify, da den også giver dig adgang til millioner af numre mod et fast månedligt beløb for at have adgang. Det er nemt at komme i gang med TIDAL.

Find din juletræsstjerne med lys her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.